Në Hagë sot vazhdon gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve

Sot vazhdon procesi gjyqësor ndaj Thaçit dhe të tjerëve në Gjykatën Speciale në Hagë.

Gjykimi ndaj tyre pritet të zhvillohet me fillim nga ora 09:00.

Ndërkaq, nuk dihet nëse sot seanca do të jetë e hapur apo e mbyllur.

Back to top button