Në Leicester do të prezantohet puna e 140 artistëve

Një ekspozitë me vepra nga 140 artistë do të zhvillohet në një muze në Leicester.
Ekspozita vjetore e Shoqërisë së Artistëve të Leicester do të mbahet në Neëarke Houses nga e premtja e deri më 18 dhjetor.
Do të shfaqen piktura, fotografi të artistëve në të gjithë Leicesterin.
“E kam parë punën duke përfunduar dhe standardi është kaq i lartë. Është e jashtëzakonshme”, tha Lis Naylor.
Ekspozita vjetore ka filluar që nga viti 1881.
Ekspozitës iu bashkangjit edhe një vepër arti rreth refugjatëve. Në pikturë u paraqitën ngjyrat e flamurit të Ukrainës dhe Ugandës./21Media 

Back to top button