Dita Ndërkombëtare e Mjedisit u shënua edhe në Kosovë. Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me organizatën Let’s Do It Kosova
në oborrin e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës mbollën pemën olimpike 2021 si dhe pemë tjera për të kontribuar për një mjedis të pastër./21Media