Gucati: ‘Rrufeja 3’ ka sjellë në zyrat tona përsëri dosje të reja Haradinaj: Dosja përmban draft-aktakuzë për pesë të akuzuar potencial

Gucati: ‘Rrufeja 3’ ka sjellë në zyrat tona përsëri dosje të reja
Haradinaj: Dosja përmban draft-aktakuzë për pesë të akuzuar potencial

Në zyrat e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UCK-së kanë arritur edhe disa dokumente të tjera, që sipas drejtuesve të organizatës, janë dosje nga Gjykata Speciale. Personin që i ka sjellë ato, ata e kanë quajtur “Rrufeja 3”, dhe sipas tyre, aty flitet për përgatitje të aktakuzave për pesë persona, drejtues të UCK-së./21Media