Germin: Shqetësuese refuzimi i një numri të madh të votave nga mërgata

Germin: Shqetësuese refuzimi i një numri të madh të votave nga mërgata

Në fundjavën e ardhshme priten të fillojë numërimi i votave me kusht dhe votave të mërgatës. Përfaqësues të organizatës joqeveritare Germin, thonë se refuzimi i një numri të madh të votave të mërgatës është shqetësues./21Media