Sogojeva: 60% e bizneseve do të falimentonin

Sogojeva: 60% e bizneseve do të falimentonin

Bizneset po vuajnë pasojat e pandemisë dhe fjalët se me rritjen e ndjeshme të rasteve me COVID mund të ketë shtrëngim të masave i ka shqetësuar të njëjtit. Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës reagoi duke thënë se çdo kufizim për bizneset do të thotë falimentim për mijëra biznese të këtij sektori. Kryetari i kësaj Ode, Hysen Sogojeva, deklaroi se nuk duhet të kufizohen bizneset dhe nuk duhet të bëhen eksperimente të tjera, pasi çdo masë e shtrënguese nga ana e ekzekutivit nuk do të merret parasysh dhe nuk do të respektohet./21Media