Në rrugën Strugë-Qafë Thanë ndalohet qarkullimi për të gjitha automjetet

1 min read

Lidhja Automote e Maqedonisë ka bërë të ditur se prej orës 19:45 për shkak temperaturave të ulët dhe paraqitjes së ngricave në rrugë, është vendosur ndalesë për qarkullim të të gjitha llojeve të automjeteve në rrugën Strugë – Qafë Thanë.

Në rast të heqjes së kësaj ndalese, nga LAM do të njoftojnë./TV21.