Zemaj: Do ta funksionalizojmë të plotë QKMF-në dhe Emergjencën.-Ramosaj: Komuna e Deçanit i gëzohet kësaj marrëveshje

Zemaj: Do ta funksionalizojmë të plotë QKMF-në dhe Emergjencën.-Ramosaj: Komuna e Deçanit i gëzohet kësaj marrëveshje

Ministria e Shëndetësisë dhe Komuna e Deçanit nënshkruan marrëveshje për financimin dhe ndërtimin e objektit të Qendrës së Mjekësisë Familjare në Strellc të Epërm në vlerë prej 260 mijë eurove në bashkëfinancim mes këtyre dy institucioneve./21Media