Neptun dhe Jumbo, ndanë dhurata për katër çerdhe në Prishtinë

Dhuruan lodra dhe paisje për pastrimin e ajrit

Me rastin e festave të fundivitit, dy kompanitë  e njohura, Neptun dhe Jumbo,  ndanë dhuarata dhe paisje për pastrimin e ajrit, në katër çerdhe të kryeqytetit./21Media

Back to top button