Shoqata për të drejtat e pacientëve, kundër grevës

Kodra: Kjo grevë e padinjitetshme

Prej të mërkurës kanë hyrë në  grevë të gjithë mjekët në sistemin publik shëndetësor duke kërkuar rritje të pagave dhe zbatim të kontratës kolektive.

Shoqata për të drejtat e Pacientëve e ka kundërshtuar grevë e mjekëve duke kërkuar që kjo grevë të ndërpritet sa më parë. Sipas kësaj shoqate zgjidhja e problemeve në sektorin e shëndetësisë  është rritja e buxhetit./21Media

 

Back to top button