Nëse i njihni këta persona njoftoni Policinë

Polica e Kosovës ka bërë kërkesë për bashkëpunim për të identifikuar disa persona të dyshuar për vjedhje.

Sipas policisë personat në fjalë kanë kryer vjedhje në një market në Prishtinë më 1 prill 2023.

“Njësiti i hetimeve të stacionit policor Qendra në Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në identifikimin dhe arrestimin e personave që shihen në fotografi.” thuhet në njoftim.

Policia e Kosovës lut qytetarët që për çdo informatë që mund të çojë në identifikimin e personave apo vendodhjes së tyre, të kontaktojnë policinë në numrin e telefonit 192./ 21Media

Back to top button