Nesër mblidhet Kuvendi i Kosovës

Nesër do të mbahet seanca e radhës e Kuvendit të Kosovës.
Seanca fillon nga ora 13:00 dhe përveç pikave të reja, në rendin e ditës janë edhe pikat e papërfunduara nga seancat e mbajtura më 7 dhe 24 tetor.
Rendi i ditës
I. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, e mbajtur më 7 dhe 24 tetor 2022:
7. Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-175 për Mbrojtjen e Informacionit të Klasifikuar,
8. Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në sektorin e shëndetësisë,
9. Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2021,
10. Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës për vitin 2021./21Media

Back to top button