Nga mesnata shtrenjtohen derivatet e naftës

Nga mesnata rritet çmimi i karburanteve në Maqedoninë e Veriut. Komisioni Rregullator i Energjetikës mori vendim për rritjen e çmimeve me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,46 për qind. Çmimi i benzinës shtrenjtohet për gjysmë denari dhe do të kushtojë 89, përkatësisht 91.5 denarë për litër. Çmimi i dizelit rritet për 1.5 denarë dhe do të kushtojë 93.5 denarë për litër. Çmimi me pakicë i mazutit ulet për rreth 1 denarë për kilogram. Kursi i denarit, kundrejt dollarit në periudhën e kaluar është më i lartë për 0,485%.
ЕUROSUPER BS 95 – 89,00 (denarë/litër)
ЕUROSUPER BS 98 – 91,50 (denarë/litër)
ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 93,50 (denarë/litër)./TV21

Back to top button