Ngjarjet e datës 1 shtator

10:00-14:00
Komuna e Prizrenit në bashkëpunim me OVL e UÇK-së dhe shoqatën e Familjeve të Dëshmorëve dhe Invalidëve të UÇK-së organizon aktivitete përkujtimore për nder të 23 vjetorit të Epopesë së Vërrinit.
Agjenda:
10:00 – Homazhe në varrezat e dëshmorëve në Landovicë;
11:00–  Inaugurimi i memorialit Selajdin Berisha;
12:30 – Homazhe te shtatorja e dëshmorit Xhevat Berisha në Shatërvan;
13:30 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Kushnin;
14:00 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Lez.

Back to top button