​Ngjarjet e datës 18 maj

Vazhdon gjykimi në rastin “Thaçi dhe të tjerët”. (Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë, 09:00)

Mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione. (Kuvendi i Kosovës, N302, 10:00)

Hapet Panairi Ndërkombëtar EXPOKOS. (Salla 1 Tetori, 10:00)

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, merr pjesë në inaugurimin e punimeve në sallën e sportit në fshatin Romajë (11:00)

Mbahet konferencë për Ditën Ndërkombëtare të Qasshmërisë. (Hotel Sirius, 11:00)

Mbahet mbledhja e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. (Objekti i KGjK 12:00)

Back to top button