Partia Socialdemokrate mban aktivitet pranë Katedrales së Madhe të qytetit. (Katedralja “Nënë Tereza” – Prishtinë, 13:00)

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, promovon Master Planin e Ujitjes në Kosovë. Konferenca mbahet në platformën Zoom 13:30. (https://zoom.us/j/96935761303?pwd=ek5QRFdZdXBCR0FKditlaTRwMWIvdz09)