Mbahet seanca e parë gjyqësore me rastin e padisë për diskriminim të qytetarit me aftësi të kufizuar, Faruk Kukaj ndaj Komunës së Prishtinës. (Gjykata Themelore, Pallati i Drejtësisë 09:00)

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka dhe drejtoresha e Drejtorisë Komunale të Arsimit, Xhemile Thaçi Vezgishi, do të bëjnë përurimin e sallës së edukatës fizike në shkollën “Dy Dëshmorët e Zhurit”. (Nisja do të bëhet nga Shtëpia e Bardhë, Prizren 09:20)

“Miqtë e Amerikës” organizon aktivitet me rastin e inaugurimit të presidentit SHBA-së, Joe Biden. (Restaurant “Liburnia”, Prishtinë 12:00)

Mbahet seanca për rastin e ish-drejtorit të Policisë, Rashit Qalaj. (Gjykata Themelore, Pallati i Drejtësisë 13:30)