Ngjarjet e datës 21 gusht

12:00
Bëhet riatdhesimi nga Turqia dhe rivarrim i eshtrave të patriotit luftëtarit të madh Demë Ali Pozharit. (Pozhar, Deçan)
12:00
Komuna e Gjilanit, organizon mbledhje komemorative në nderim të jetës dhe veprës së folkloristit të mirënjohur, Demir Krasniqi. (Salla e Teatrit të Qytetit, Gjilan).

Back to top button