​Ngjarjet e datës 23 qershor

Homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve. (Gllogjan, ora 11:00)

Komuna e Deçanit mban seancë solemne ku do të ndajë titullin “Qytetar Nderi” për presidentin e Shqipërisë Bajram Begajn. (Kuvendi Komunal Deçan, ora 12:00)

Mbahet festivali Bike Fest Prizren. (Sheshi i Dëshmorëve Prizren, ora 12.00)

Mbahet edicioni i pestë i Festivalit të baballarëve, i cili do të festojë Ditën ndërkombëtare të baballarëve. (Parku i Taukbahqes Prishtinë, ora 14:00)

Gjykata Supreme e Kosovës do të jetë nikoqire e Konferencës së 14-të të Kryetarëve të Gjykatave Supreme të Evropës Qendrore dhe Lindore. (Hotel “Emerald”, Prishtinë, ora 19:30)

Back to top button