​Ngjarjet e datës 23 shkurt

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti i Kosovës për Politika Evropiane (EPIK) prezantojnë Barometrin e Reformave Evropiane. (Hotel “Swiss Diamond”, ora 09:30)

Mbahet konferenca Rajonale “Parlamentarizmi dhe Rezoluta 1325: Perspektivat nga Ballkani Perëndimor”. (Kuvendi i Kosovës, salla 506, ora 10:00)

Komisioni i Pavarur për Media raporton në Komisionin për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal. (Kuvendi i Kosovës, salla C203, ora 10:00)

Fakulteti i Edukimit i Universitetit të Prishtinës organizon ceremoninë e inaugurimi të Laboratorit “STEAM në Edukim”. (Fakulteti i Edukimit, Kati 3, ora 10:00)

Ministri i Financave, Hekuran Murati, raporton në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere. (Kuvendi i Kosovës, salla N303, ora 11:00)

Back to top button