Komisioni për Buxhet shqyrton raportin vjetor të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për 2020 dhe Programin e Shpenzimeve të RTK-së për periudhën janar-qershor. (Kuvendi i Kosovës, salla C-203, ora 10:00).

Komisioni për Shëndetësi miraton fushëveprimin e Komisionit. (Kuvendi i Kosovës, salla N302, ora 11:00).

RrGK prezanton raportin “Nga Ligjet në Vepra: Monitorimi i Reagimit Institucional ndaj Dhunës me Bazë Gjinore në Kosovë’’. (Platforma ZOOM, ora 14:00-15:45).