Ngjarjet e datës 5 gusht

11:00Në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti raporton bordi dhe menaxhmenti i NP KOSTT, lidhur me organizmin e brendshëm dhe zbatimin e projekteve. (Kuvendi i Kosovës, salla N10).
Back to top button