Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vend

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vend

Mbahet tryezë e rrumbullakët për të shënuar fillimin e fushatës “MA THUAJ ME KOHË – DHUNA SEKSUALE ËSHTË KRIM”, ku merr pjesë edhe Atifete Jahjaga, ish-presidente e Kosovës dhe udhëheqëse e Fondacionit Jahjaga. (Hotel “Emerald”, ora 8.45)

Mbahet mbledhja e Kuvendit Komunal të Ferizajt. (Kuvendi Komunal Ferizaj, ora 10.00)

Mbahet Kuvendi i anëtarëve të Asociacionit të Arkitektëve të Kosovës. (Hotel ‘Sirius’, Prishtinë, ora 17.00)

Galeria Kombëtare e Kosovës organizon bisedë me artistë, pjesëtarë të Kolektivit Slloven IRWIN , Miran Mohar dhe Andrej Savski. (Kino ‘Armata’, Prishtinë, ora 19:00)