Ngjarjet e datës 9 tetor

Vazhdon seminari i 102-të Rose-Roth i Asamblesë Parlamentare të NATO-s. (Hotel “Swiss Diamond”, Prishtinë, ora 08:45).
Aktiviteti përmbyllës i fushatës së përbashkët ndërgjegjësuese të BE dhe KE “Blloko urrejtjen. Fal dashni!”. (Këndi i lojërave publike, rruga Fehmi Agani (Lagjja Qafa), ora 09:00-12:00).
50 vjetori i themelimit të Baletit Kombëtar të Kosovës. (Salla e Sportit “1 Tetori”, Prishtinë, ora 19:00).

Back to top button