Ngjarjet e ditës: 04 janar 2023

09:00
“Karvani i vaksinimit” zbarkon në qytetin e Prizren, aktivitet ky njëmujor me qëllim të promovimit të vaksinimit kundër Gripit sezonal dhe kundër Covid-19. (Prizren)

Back to top button