Ngritet çmimi i naftës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të mërkurën çmimet tavan për produktet e naftës.

Nafta ka pësuar rritje të çmimit për një cent nga 1.57 euro sa ishte dje sot është 1. 58/

Benzina a ka mbetur me çmim të njëjtë si dje. çmimi maksimal i lejuar për benzinë 1. 34

Kurse çmimi maksimal i lejuar për gazin mbetet i njëjtë 0. 75 euro

Çmimet janë të vlefshme 24 orë nga data dhe ora e publikimit./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button