Nis zbatimi i reciprocitetit për targat


Kosova dhe Serbia mbulojnë simbolet shtetërore në targat e automjeteve

Kosova dhe Serbia nga sot filluan vendosjen e letrave ngjitëse në targat e automjeteve që kalojnë në territorin e njëra-tjetrës. Ngasësit e automjeteve po pajisen me këto letra ngjitëse gjatë kalimit të kufirit. Ndryshe, kjo është pika e dytë e marrëveshjes që ndali tensionet disaditëshe në dy pika kufitare në veri të Kosovës, në Jarinjë dhe në Bërnjak.(Teksti-Aurela Elshani, kamera: Sejdi Canolli)/21Media

 

Back to top button