Më pak se 10% e grave janë pjesë e ndërmarrësisë!?

Ministri i Zhvillimit Rajonal, Fitim Damka ka thënë se më pak se 10% e grave në Kosovë janë të përfshira në ndërmarrësi. Ndërsa, Qeveria e Kosovës udhëzohet që të krijojë politikat e duhura që sigurojnë dhe stimulojnë gratë në këtë drejtim./21Media

Back to top button