Synohet ndërgjegjësimi i qytetarëve për zbatimin e masave kundër Covid-19

Synohet ndërgjegjësimi i qytetarëve për zbatimin e masave kundër Covid-19

Nisi fushata “Bashkë kundër COVID-19”. Ministria e Shëndetësisë e sheh si hap drejt ngritjes së ndërgjegjësimit të qytetarëve për zbatimin e masave kundër COVID-19 si dhe përgatitjen për fushatën e vaksinimit./21Media