Nisma Socialdemokrate nuk e përkrahë mocionin për rrëzim e qeverisë Hoti

 

Për mocionin e ngritur nga Lëvizja Vetëvendosje për rrëzimin e qeverisë Hoti, nuk ka vota për të dhënë Nisma Socialdemokrate, e cila është pjesë e këtij koalicioni qeverisës.

Kështu ka deklaruar për Kp deputeti i Nismës Socialdemokrate, Endrit Shala, i cili ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje ka të drejtë të iniciojë mocion për rrëzim të qeverisë.

“Lëvizja Vetëvendosje ka të drejtë me nis një mocion, është e drejtë e tyre me nis mocion. Nisma Socialdemokrate është pjesë e këtij koalicioni qeverisës dhe nuk e përkrah një mocion të tillë të ngritur nga Lëvizja Vetëvendosje”, ka deklaruar ai.

Nga sot Lëvizja Vetëvendosje ka nisur mbledhjen e nënshkrimeve për rrëzim të koalicionit qeverisur në krye me Avdullah Hotin. Për këtë mocion mosbesimit në PDK kanë bërë të ditur se ende nuk kanë qëndrim.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button