Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1543 teste të realizuara, 113 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19, ndërsa, gjashtë persona kanë vdekur.

Shkup-35, Kumanovë-12, Shtip-23, Prilep-1, Tetovë-5, Strugë-1, Manastir-7, Ohër-6, Gostivar-15, Koçan-2, Pprobishtip-1, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Vallandovë-1 dhe Vinicë-1.

Instituti i Shëndetit Publik sot regjistroi 259 pacient të shëruar.

Shkup-103, Kumanovë-13, Dibër-1, Shtip-75, Tetovë-31, Manastir-2, Kavadarc-2, Gostivar-19, Koçan-2, Probishtip-2, Demir Hisar-1, Kratovë-2, Sveti Nikollë-4 dhe Resnjë-2.

Betejën me Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit e kanë humbur 6 pacientë. Shkup-3, Kumanovë-1, Strugë-1 dhe Ohër-1, raporton TV21./21Media