Në mesin e viktimave të regjistruar sot është edhe një 44 vjeç nga Prishtina. Ndërsa viktima më e vjetër e regjistruar sot është  i moshës 86 vjeç nga Mitrovica.

Dy viktimat e tjera janë njëra 72 vjeç në Prizren dhe tjetra viktimë nga Rahoveci që është e moshës 70.

Ndërkohë gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar edhe 321 raste të reja me Covid-19 nga 1648 mostra të testuara./21Media