Një artist krijon tatuazhe realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre

Të gjithë ju mund të keni fotografi në albumin familjar që mendoni se ia vlejnë sa gjithë thesari në botë. Ata janë aq të dashur për zemrën tuaj, saqë keni frikë të mendoni për humbjen e tyre.
Lajmi i mirë është se tani të gjithë keni një mënyrë për të mos humbur më kurrë një foto të çmuar, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv Një artist tatuazhesh i quajtur Quang Phạm sugjeron që njerëzit të mbajnë kujtimet e tyre më të adhurueshme pikërisht në trupin e tyre në formën e një tatuazhi thellësisht realist./21Media
Një artist krijon tatuazhe çmendurisht realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre
Një artist krijon tatuazhe çmendurisht realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre
Një artist krijon tatuazhe çmendurisht realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre
Një artist krijon tatuazhe çmendurisht realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre
Një artist krijon tatuazhe çmendurisht realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre
Një artist krijon tatuazhe çmendurisht realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre
Një artist krijon tatuazhe çmendurisht realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre
An Artist Creates Insanely Realistic Tattoos and Engraves People’s Cherished Memories on Their Skin

Një artist krijon tatuazhe çmendurisht realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre

Një artist krijon tatuazhe çmendurisht realiste dhe gdhend kujtimet e dashura të njerëzve në lëkurën e tyre
Back to top button