Një artist tregon se çfarë është në të vërtetë jeta familjare

1 min read

Frymëzuar nga jeta familjare, Yehuda Devir, një artist nga Izraeli, bën ilustrime për gruan e tij, të cilat janë të mbushura me dashuri dhe humor.

Fotografitë e tij janë episode të vogla, të cilat përshkruajnë thelbin e jetës familjare.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të artistit, të publikuara nga Bright Side. Çdo çift do të jetë në gjendje të njohë veten në ilustrimet e tij komike!/21Media

Një artist izraelit tregon se çfarë është në të vërtetë jeta familjare

An Israeli Artist Shows What Family Life Really Is

An Israeli Artist Shows What Family Life Really Is

An Israeli Artist Shows What Family Life Really Is

An Israeli Artist Shows What Family Life Really Is

An Israeli Artist Shows What Family Life Really Is

An Israeli Artist Shows What Family Life Really Is

An Israeli Artist Shows What Family Life Really Is

Një artist izraelit tregon se çfarë është në të vërtetë jeta familjare