Një avion përplaset në linjat e tensionit të lartë

Një avion i vogël u përplas me linjat e tensionit të lartë në shtetin amerikan të Maryland.
Autoritetet thanë se dy personat e bllokuar brenda avionit u shpëtuan dhe u dërguan në qendrat lokale të traumës me lëndime të rënda.
Përplasja shkaktoi ndërprerje masive të energjisë elektrike në të gjithë zonën.
Avioni është hequr nga linjat dhe pjesa më e madhe e energjisë është rikthyer./21Media

Back to top button