Fëmija është gjetur në tokë

Fëmija është gjetur në tokë

Një fëmijë vetëm një vjeç është aksidentuar në Shkodër.

Aksidenti ka ndodhur te ura e Bardhajve. Dyshimet e para janë që fëmija të ketë rënë aksidentalisht nga xhami i makinës së babait.

Ai është gjetur në tokë nga një shofer taksie dhe ndodhet në gjendje të rëndë.

Policia dhe ambulanca janë në vendngjarje./oranews