Një marrëveshje për shërbime më efikase në shëndetësi

Komuna e Prishtinës dhe Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës nënshkruar memorandum bashkëpunimi për disa shërbime në shëndetësi./21Media

Back to top button