Njeriu për njeriun!

Pas vdekjes së djalit, Arjeta Musliu hapi Qendrën këshilluese
Pas vdekjes së djalit nga substancat narkotike, Arjeta Musliu vendosi të hap në Ferizaj një qendër këshilluese. I ka vënë synim vetes që t’u dalë në ndihmë të rinjve dhe të rejave me të njëjtin problem./21Media

Back to top button