Njoftim i rëndësishëm për shtesat për femijë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se që nga sot hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2012 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë.
Aplikimi mund të bëhet në linkun në vijim:  https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=312
Qeveria e Kosovës nw vitin e kaluar ka nisur zbatimin e masës 3.5, që ka të bëjë me pagesat për lehonat dhe shtesat për fëmijët nga Pakoja e Ringjalljes Ekonomike.
Mbështetja për fëmijët e moshës 0-24 muaj është 20 euro në muaj, kurse për ata nën moshën 16 vjeç do të jetë 10 euro./21Media

Back to top button