Njoftim për pensionistët!

Deri në një vendim të ri nuk ka nevojë të lajmërohen në zyrat e pensionistëve
Nga Departamenti i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenëes Sociale në Prishtine thanë së pensionistët nuk janë të obliguar të paraqiten në zyrat e kësaj ministire derisa nuk merret një vendim tjetër. Ndjekim deklaratën e Enver Bikliqit, udhëheqës i Zyrës Rajonale të Pensionistëve në Prishtinë.(E pergaditi -Shqipe Miftari)./21Media

Back to top button