Njohja e patentë-shoferëve të Kosovës nga Gjermania

Bashkatdhetarët presin që sa më shpejtë të arrihet kjo marrëveshje


Bashkatdhetarët tanë, të cilët jetojnë në Gjermani tash sa kohë presin njohjen e patentës së shoferit të lëshuar nga autotitet kosovare. Kjo çështje është diskutuar së fundmi edhe në takimin që Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës se Kosovës, Donika Gërvalla pati në Prishtinë me homologun gjerman, për njohjen e patentë-shoferëve./21Media

 

 

Back to top button