Nju Jork: Iu dha lamtumira e fundit gazetarit Dalip Greca

1 min read

U çmua lart kontributi i Dalip Grecës në publicistikë dhe për çështjen kombëtare 

Iu dha lamtumira e fundit gazetarit, redaktorit shumëvjeçar të gazetës “Dielli” Dalip Greca. Në ceremoninë mortore në Nju- Jork u çmua lart kontributi i Dalip Grecës në publicistikë si dhe për çështjen kombëtare.  E ndjekim fjalën e kryetarit të Federatës “Vatra” Elmi Berisha./21Media