KQZ: Javën e ardhshme priten rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve 

KQZ: Javën e ardhshme priten rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve 

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve po vazhdon procesi i rinumërimit të vendvotimeve për të cilat ka vendosur Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Nga ky komision bën të ditur se në fillim të javës tjetër pritet të shpallen rezultatet përfundimtare./21Media