Nostalgjia për antenat satelitore…

Komuna e Prishtinës ka dhënë urdhër për largimin e antenave satelitore
Antenat satelitore dikur ishin zgjidhja dhe zgjedhja e vetme për shqiptarët e Kosovës për t’u informuar për zhvillimet e kohës. Komuna e Prishtinës ka vendosur që këto antena të përfundojnë në muze.(E pergaditi-Shqipe Miftari. kamera- Sejdi Canolli)./21Media

Back to top button