Nuk janë rritur çmimet e biletave të autobusëve!

1 min read

Kurtishaj: Nuk përjashtohet shtrenjtimi i biletave shkaku i çmimit të naftës

Rritja e çmimit të naftës dhe derivateve të saj mund të ndikojë në shtrenjtimin e biletave në transportin ndërurban, thotë kryetari i Shoqatës së Transportit të udhëtarëve. Ai mohon të ketë pasur shtrenjtim të biletave deri tani.(E pergaditi-Antigone BUQANI) /21Media