Nuk ka më Zyrë të prokurorit disiplinor

Muharremi: MD-ja s’ka kompetenca për hetim disiplinor të gjykatësve dhe prokurorëve

Ministria e Drejtësisë në një diskutim me gazetarë paraqiti versionin final të Projektligjit për përgjegjësi disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve. Robert Muharremi, zyrtarë ligjor në këtë ministry, sqaroi se me këtë projektligj nuk do të ketë më Zyrë të Prokurorit Disiplinor, por këtë përgjegjësi do ta kenë Këshilli Prokurorial dhe ai Gjyqësor i Kosovës./21Media

 

 

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button