Ai mori mbi 24 mijë vota

Ai mori mbi 24 mijë vota

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka marrë mbi 24 mijë vota vetëm në kryeqytet dhe fshatrat për rreth.

Sipas formularëve të rezultateve preliminare të publikuara në web-faqen e KQZ-së, Kurti ka marrë 24 mijë 266 vota në Prishtinë. I dyti më i votuari në këtë subjekt në kryeqytet është Shpend Ahmeti me mbi 19 mijë e 960 vota.

Kurse, kryetari i Vetëvendosje, Visar Ymeri ka marrë mbi 8 mijë e 918 vota.

Në publikimin e formularëve të KQZ-së nuk janë të numëruar votat me kusht, votat me postë dhe ato të personave me nevoja të veçanta.