Obiliqi promovon turizmin dhe hotelerinë gjatë verës (Video)

Komuna e Obiliqit dhe Oda e Hotelerisë dhe Turizmit e Kosovës nënshkruan sot memorandum bashkëpunimi me qëllim të promovimit të turizmit dhe hotelerisë në këtë komunë.’21Media

Back to top button