OBSH: Vaksinat e para në Kosovë në qershor 2021

OBSH: Vaksinat e para në Kosovë në qershor 2021

Organizata Botërore e Shëndetësisë beson se vaksinat e para anti-COVID-19 do të arrijnë në Kosovë deri në qershor të vitit të ardhshëm. Kjo organizatë ndihmoi me oksigjeno-koncentratorë Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Sahit KOKOLI./21Media