Statusi i të dhunuarve në luftë

Statusi i të dhunuarve në luftë

“Drejtësia e vonuar-drejtësi e mohuar” u emërua tryeza e organizuar nga Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuareve të Torturës në të cilën u diskutua për njohjen dhe verifikimin e statusit për të mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.

Ambasadori i Britanisë së Madhe Ruairi O’Conell kërkoi nga Qeveria e ardhshme të japë pensione dinjitoze për të dhunuarat në luftë./21Media